Livrare si plata

Primim non-stop comenzi online si prin email. Procesarea si expedierea se face doar in zilele de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00 - 17:00.

In cazul comenzilor sosite pana la ora 15:30, produsele pleaca in aceeasi zi (daca sunt pe stoc). Produsele comandate dupa ora 15:30 vor fi expediate a doua zi. Comenzile online sau cele sosite pe email vineri dupa ora 15:30 sau in weekend vor fi procesate in lunea urmatoare.

Dupa efectuarea unei comenzi veti fi contactat telefonic de un operator al firmei noastre (in limitele orare prezentate mai sus) pentru confirmarea comenzii.

Comanda dumneavoastra poate fi anulata prin e-mail sau telefonic, dar numai inainte ca aceasta sa fi fost expediata.

In functie de destinatie, livrarea prin curier a produselor se face in 1-2 zile.

Produsele vor fi insotite de factura fiscala intocmita dupa confirmarea comenzii (o gasiti in colet).

In cazul livrarilor prin curier, acesta nu este autorizat de catre firma noastra sa permita deschiderea coletului inainte de semnarea, de livrarea si de achitarea contravalorii acestuia.
Daca in momentul livrarii constatati ca pachetul primit este desigilat sau a fost avariat, va sfatuim sa nu-l acceptati, sa mentionati pe borderoul de livrare motivul refuzului si apoi sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru rezolvarea situatiei.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati acest lucru atunci cand lansati comanda! Aveti obligatia sa solicitati curierului dumneavoastra sa vina la sediul nostru sa ridice coletul. Adresa sediului nostru o gasiti pe pagina CONTACT.
De asemenea, daca aveti contract cu unul din curierii nostri, va rugam sa specificati acest lucru cand lansati comanda. Pe factura va apare doar contravaloarea produselor, fara transport.

Costuri de livrare

Costul livrarii prin GLS si Fan Courier:

  • un colet cu greutatea de pana la 1 kg este livrat la pretul de 21 lei TVA inclus. La fiecare kg in plus se adauga 1,5 lei (TVA inclus) la taxele de transport
  • pentru adresele destinatie ce nu sunt in reteaua Fan Courier se adauga suplimentar cate 1 leu/km (TVA inclus). GLS nu percepe cost pentru kilometri suplimentari

 

Modalitati de plata

Toate preturile de pe site, inclusiv cele legate de transport, includ TVA.

Puteti opta pentru unul din urmatoarele moduri de plata:

Plata la curier - plata se face in numerar sau cu cardul la livrarea coletului, direct la curier. ATENTIE! Uneori POS-ul curierului poate sa nu functioneze - asigurati-va ca dispuneti si de numerar.
Conform legii 70/02.04.2015 pentru intarirea disciplinei financiare, incepand cu data de 9 mai 2015, suma maxima pe care Kubitech o poate incasa de la o persoana fizica este de 10.000 lei pe zi. Pentru toate celelalte categorii de clienti (persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, etc) limita maxima a unei incasari este de 5.000 lei pe zi.

Plata online - puteti plati online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra. Sunt acceptate cardurile VISA (Classic sau Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Tranzactiile se realizeaza in conditii de maxima siguranta – prin intermediul www.euplatesc.ro (prin Banca Transilvania). Kubitech SRL nu solicita si nu stocheaza niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra (datele sunt trimise direct catre banca procesatoare).

Nu se percepe niciun comision pentru platile efectuate cu cardul.

Mai multe detalii despre plata cu cardul aici: euPlatesc.ro

Plata prin transfer bancar - In urma confirmarii telefonice a comenzii, veti primi prin email o factura proforma pe care o veti putea plati prin ordin de plata (gasiti datele necesare platii in antetul proformei).
Livrarea produselor comandate se face dupa intrarea banilor in contul nostru.

Plata cu numerar sau card bancar la sediu - pentru persoanele ce ridica produsele de la sediul firmei noastre din Iasi, str. Clopotari 15, bloc 634, parter. Program: luni-vineri: 9-17.